Oldaltérkép
Galériák
BEMUTATKOZUNK > Magunkról  

Szeretettel köszöntünk a Kincskereső Dráma és Kézműves Műhely honlapján.

Hodován Péter vagyok a Műhely alapítója és egyik vezetője.
Drámapedagógusként több éve foglalkozom általános- és középiskolás korú gyerekekkel drámadélutánok keretében. Ezeken az alkalmakon sokat „játszunk, beszélgetünk az élet nagy kérdéseiről”, miközben irodalmi műveket dramatizálunk, színházi előadásokat készítünk, hogy azok gondolatait megoszthassuk másokkal is. Főállásban mérnöktanár vagyok egy bajai középiskolában, ahol dísznövénytermesztést, virágkötészetet és parképítést tanítok.

Feleségem Sipos Margit, népi játszóház-vezető, kenderműves-tanácsadó a Műhely másik alapítója és vezetője. Heti rendszerességgel működő kézműves foglalkozásain a természetes anyagok szeretetére, a hétköznapok dolgaiban rejlő csodákra tanítja az érdeklődő gyerekeket. Mindezt ő is szabadidejében teszi, ugyanis főállásban hat gyermekünk édesanyja.

Dusnokon élünk, szeretteink, barátaink, irigyeink és talán ellenségeink körében. Amit teszünk tiszta szívvel, nem nyereségvágyból, elsősorban a dusnoki gyerekekért, azok családjaiért, egy értékesebb, jobb világért tesszük.
Magot vetünk, fát ültetünk, ami egyszer meghozza gyümölcsét. Mindezt tesszük, miközben tudjuk, hogy nem az számít, aki vet, sem nem az, aki arat, hanem egyedül az Aki a növekedést adja.

Néhány kép rólunk.

A mai nap
2024. február 27.
Bátor, Bátor
Írások